[in]visible #4 • Een groepsexpositie van Archief Synerchie. De expositie was een lopend onderzoek naar de presentatie van kunstenaarsboeken. In navolging hiervan heb ik met mijn boek 'untitled', een onderzoek gedaan naar het samenstellen van boeken.

Het fotoboek 'untitled' gaat over gemengde emoties. Het bevat 49 zwart-wit portretten: zes originele foto's met de basisemoties en één neutraal portret, daarnaast 42 gemanipuleerde portretten waarbij de emotie in de ogen anders is dan die van de mond.
De portretten hingen volgens een mathematisch systeem in zeven rijen van zeven aan een stellagekast. Achter elk portret lag een stapeltje van de betreffende pagina.
Het boek werd gepresenteerd als een losbladig systeem, omdat de portretten gelijkwaardig zijn. Tijdens de expositie konden bezoekers hun eigen boek samenstellen, het aantal portretten en de volgorde.

Exemplaren van dit boek zijn na te bestellen voor €25 (incl. btw en verzendkosten NL). Stuur een mail naar info@ingridscheinhardt.nl o.v.v. [in]visible #4.

Het boek 'untitled' is ook verkrijgbaar bij:
Boekie Woekie, Berenstraat 16 A'dam

Formaat: 210x260 mm
Pagina’s: 96
Fotografie: Eva-Fiore Kovacovsky
Druk: digitaal - Ruparo