Een goed ontwerp lijkt vanzelfsprekend, is krachtig in zijn eenvoud. Dit ontstaat als de vorm logisch voortvloeit uit de inhoud. Ik houd van de innerlijke logica der dingen, van structuren, kijken en je verwonderen. Een opdracht werk ik met genadeloze precisie en po√ętisch vermogen uit tot een verfijnd en betekenisvol ontwerp. Ik maak ontwerpen voor drukwerk en voor digitale projecten, waaronder: boeken, magazines, brochures, logo's, huisstijlen en websites.

Ik werk voornamelijk voor non-profit organisaties, overheidsinstellingen en de kunst- en cultuursector. Afgelopen jaren onder meer voor: Stichting Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm, Stichting Historische Publicaties Schiedam, Galerie Duurstede, mCt Vision, Uitgeverij Tulpia en de Koninklijke Bibliotheek.

Voordat ik mij in 2008 als zelfstandig grafisch ontwerper vestigde, werkte ik bij Frissewind, een bureau voor visuele communicatie. Voor opdrachtgevers als: Bouwfonds, het Ministerie van Economische Zaken, Aedes, Ymere en de Beroepsvereniging van Nederlandse Architecten (BNA).
De opleiding grafisch ontwerpen volgde ik aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.